Och kycklingspetten var busenkla att göra och barnen älskade dom! Man vände först köttet i mjöl, därefter i ägg och till sist i mortlad cornflakes. Sen friterade/stekte jag dom i ordentligt med olja i en vanlig stekpanna.
Och en hemlis: Efterrätten är så gott som köpt.... Jag köpte Frestas mousse och gjorde bara klassiska havreflarn. Sen vände jag jordgubbarna i lite socker och Voila! Men den blev supergod! Enkelt är gott*
Lördagen kom och jag var ute och shoppade med min väninna. Hittade massor av bra saker. Skor, kläder, skor, kläder, skor och ja...ni fattar. Men skoj va de och nu är man en aningen fattigare..
Senare på kvällen var vi på 30-årsfest. Vi kunde inte stanna så länge eftersom vi inte hade nån barnvakt... Och kidsen gillade inte smörgåstårta...
Lördagen avslutades hemma hos Kenneth och Lotta i Alsike.
4 kommentarer:
Det lät verkligen busenkelt. Det måste jag prova någon gång.
Kram mamma C
Ser jätte gott ut, mums. Måste prova.
Låter som en trevlig helg=)
Shoppa är alltid toppen kul, jag har oxå shoppat en del i helgen, till alla utom mig själv då=)
Hoppas vi ses i veckan.
Kramelikram
Måste ju testa spetten låter jättegott! Fråga: Örtsåsen hur gör du din? Smart med halvfabrikat ibland som moussen, när jag jobbade med mat,(var på G att bli kock ett tag) orkade jag inte tänka på matlagning när jag kom hem, annars har jag en passion för god mat både att laga,äta och bjuda. Visst är det coolt att vi har samma intressen, men det kanske kommer av att våra mammor är tvillingar? PussoKram sötkusin
glömde säga att jag tycker du är så himla duktig som lagar mat på jobbet o sen åker hem och lagar godaste maten hemma!
Skicka en kommentar