torsdag 21 maj 2009

En skadad och en sjukling..

Kanske blir att vi ställer in båtresan. Dubbelsuck* För Simon har fortfarande jättehög feber och Josefine har fått hakan sydd...

Igår skulle josefine låna mammas magtränare, en sån där man rullar på golvet framför sig. Men de sluatde väldigt illa och hon landar på golvet med hakan före i en duns. Blodet sprutade.. Stackars.. Simon blev jätterädd och började grina hysteriskt. Kaos kaos! Så går de när man måste prova.....när ingen ser. För hon vågade inte tala om för oss vad hon gjort.. tills vi upptäckte magtränaren som låg på golvet..

Tur som vi har, så sprang jag direkt in till vår granne, som är doktor. Han kom med läkarväskan i högsta hugg. Vi fick välja om han skulle sy eller plåstra. Får se nu... sprutor, nål? Nej.. jag tror vi plåstrar.

Så på den vägen är det. En skadad och en sjukling. Och hon får inte bada såklart. Typiskt! Vi hade sett fram emot båtresan... Får väl hitta på någe annat då.

Nu ska jag gå och bädda, dammsuga och skrubba toaletter.


Y Ha en underbar kristi himmelsfärds dag! Y

2 kommentarer:

Mamma C sa...

Men så tråkigt att allt händer nu när ni skulle iväg på en så roligt tripp.
Kram Mamma C

Sabina sa...

Men stackars båda två, jösses. Jag har ju jätte problem att se blod å det är ju inte så bra när man har barn som gör sig illa.